23 Temmuz 2014 Çarşamba

Ankara Numune Hastahanesi Yanık Bölümü



Cilt yanıklarının tedavisi hem zor hem de uzun sürer. Bu süreçte sakin, gürültüsüz, psikolojinizi rahatlatacak bir ortamda bulunmak istersiniz. Ankara'da ağaçlar içinde bir yer olmasa da böyle bir yer var. Numune Hastahanesinin yanık bölümü Akyurt ilçesinde.

Yaklaşık 10 oda var. Her odada 2 yatak ve televizyon bulunmakta. Ayrıca diğer hastalarla kaynaşabileceğiniz geniş bir salon bulunmaktadır. Sabah öğle ve akşam düzenli olarak yemek çıkar. Yemeklerden memnun kalmazsanız hastahanenin hemen karşısında gözlemeci ve çorbacı bulunmaktadır.

Akyurt ilçesi Ankara'ya bir buçuk saat uzaklıkta, küçük bir ilçe. Ayrıca havası da Ankara merkezine göre çok temiz. Numune Hastahanesinin Yanık Bölümünün Akyurt ilçesine kurulması da bu sebepler yüzünden isabet olmuş.

Eğer ciddi yanıkları olan bir yakınınız varsa kesinlikle hastahanede yatmalı. Ev tedavisi hem yanığa iz bırakabilir hem de yanığın daha geç iyileşmesine neden olur.

1 yorum:

  1. merit casino no deposit bonus no deposit
    › wiki › merk-pennsylvania › wiki › 카지노 merk-pennsylvania Jun 18, 2017 — Jun 18, 2017 Merk-Pennsylvania No Deposit Bonus Code — Merk-Pennsylvania No Deposit Bonus Code — Merk-Pennsylvania No Deposit Bonus Code — Merk-Pennsylvania No Deposit Bonus Code — Merk-Pennsylvania worrione No 메리트 카지노 고객센터 Deposit Bonus Code — Merk-Pennsylvania No Deposit Bonus Code

    YanıtlaSil